Този сайт е създаден за да Ви предостави най-добрите начини, чрез които можете да научите английски, немски, френски, испански, италиански или португалски език. В днешно време e от огромно значение да усвоите някой от тези езици, особено ако възнамерявате да ходите в чужбина. Успешното разбиране на чуждите езици е значимо и у нас - за работа, комуникации, бизнес и други. Предлагаме Ви най-доброто и качествено обучение в цялата страна. Обучаването става с високо квалифицирани преподаватели. Притежаваме огромна база данни - стотици мултимедийни уроци, диктовки, над 100 часа аудио и над 1000 теста! Достъпът до системата е неограничен, а онлайн курсовете нямат начална дата - можете да се включите по всяко време!

събота, 1 август 2009 г.

Защо точно Kabinata.com?


Kabinata.com е лидерът на онлайн езиковото обучение. Ето пет причини които отличават Kabinata.com от другите уеб-сайтове за езиково обучение:
  1. Онлайн обучение по чужди езици с високо квалифицирани преподаватели.
  2. Обучение в реално време, с водена група от няколко човека във виртуална класна стая от преподаватели на живо.
  3. Огромна база данни - стотици мултимедийни уроци, диктовки, над 100 часа аудио, над 1000 теста
  4. Неограничен достъп до системата по всяко време!
  5. Нашите онлайн курсове нямат начална дата: можете да се включите по всяко време!
Често Задавани Въпроси (ЧЗВ):


1. Какво представляват онлайн курсовете на Kabinata.com?
Kabinata.com е система за онлайн обучение с истински, (живи), квалифицирани преподаватели. Притежаваме огромна база данни, архив от уроци и материали за езиково обучение (текст, картинки, звук и видео), систематизирани във вид за обучение.

2. Каква е разликата между онлайн и стандартен езиков курс?
Стандартният езиков курс е преминаването най-често на един учебник в рамките на определен период от време (месец, ден от седмицата, час). В Kabinata.com имате възможността да посетите много повече часове с преподаватели (40 учебни часа на ден, включително в събота и в неделя), като имате свободата да избирате в рамките на един курс, дали да посетите едни и същи часове няколко пъти (при нужда), или да вземете 2, 3, дори 4 нива наведнъж.

3. Какви са предимствата на онлайн езиковото обучение?
Време - курсистите в Kabinata.com имат свободата сами да определят времето и продължителността на своята работа със системата. Контролът е във Ваши ръце!
Място - може да се обучавате директно от дома или офиса, без губене на излишно време в транспорт и придвижване!
Обхват - съдържанието на онлайн курсовете надминава неколкократно всеки един учебник, аудио записите (текстове, диалози, думи и диктовки) възлизат на повече от 100 часа слушане, а в системата има заложени над 1000 теста за самоподготовка!
Скорост - започни когато пожелаеш - ние няма да ви поставяме срокове и начални дати. Онлайн системата за обучение на “Кабината” позволява на курсистите си да определят собствено темпо на обучение. Периодично на няколко седмици различните нива започват отначало!
Ефективност - Доказано ефективна система за обучение - няколко хиляди курсисти и фирми вече се довериха на нашия метод на обучение.

4. Как става обучението с онлайн преподавателите?
Обучението в Kabinata.com се базира на два основни компонента – самоподготовка и часове с преподаватели, в които се взимат предвидените уроци. Те обхващат всички нива – от напълно начинаещи до напреднали.
Освен тези уроци потребителите имат възможност да се обучават и в специализирани курсове с квалифицирани преподаватели в съответната област - бизнес и разговорни часове, където се практикува единствено разговор.
Самоподготовката е важна част от процеса на обучение в Kabinata.com. Като курсист Вие ще имате достъп до нашите мултимедйни материали (текстове, диалози, думи и диктовки), с които да се упражнявате сами. Всички уроци които се преподават във виртуалните класни стаи са озвучени и могат да се преминават самостоятелно.

5. Как става обучението във Виртуалните стаи?
Часовете с онлайн преподавателя се повеждат в среда, даваща възможност за гласова комуникация между преподавателя и потребителите, както и между самите потребители. На практика преподавателят преподава онлайн – разговорите, изпитите и дискусиите се провеждат по класически метод, но без визуален контакт – изцяло онлайн. Той може да дава думата на обучаващите се, както и да я отнема само с натискане на един бутон. Програмата за разговори дава възможност за конферентни разговори между всички обучаващи се, дори и в отсъствието на преподавателя.

6. Каква е свободата на действие?
Потребителят има пълен контрол върху своя напредък. Разписанието на преподавателите е направено така, че потребителят може да следва определеният в индивидуалния му план курс на напредък, дори ако се движи по-бързо или по-бавно – той има възможността да се включи в нов поток и така да не изпуска материал, или да минава по-бързо през по-лесните за него неща.
Системата на часовете с онлайн преподавателите е отворена и това дава на потребителя уникалната за онлайн обучението възможност при желание да посещава и останалите часове с онлайн преподаватели (например такива за учащи, които са много по-напреднали от него или часове в по-ниски нива). На практика потребителят може да посети всички часове с онлайн преподаватели които се провеждат в рамките на един ден.

7. Какви са техническите изисквания?
Курсът е изцяло онлайн и за работа с него е необходим само браузър (Internet Explorer, Mozilla FireFox и др.), какъвто има всеки компютър и интернет връзка. Не е необходимо да се инсталира софтуер от потребителя. За да комуникирате във виртуалната класна стая са Ви необходими само слушалки и микрофон.

8. Кога и от къде мога да ползвам системата?
Можете да се обучавате в Kabinata.com от всяка точка на света, в която има Интернет. Няма ограничение за държава, населено място или часова зона - Kabinata.com работи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Можете да учите от дома или офиса, без да губите време в придвижване.

9. Как да поръчам?
Може да се запишете с курс в Kabinata.com от тук
Kabinata.com предлага на своите потребители разнообразни начини за разплащане - просто трябва да изберете най-удобния за Вас.

Няма коментари:

Публикуване на коментар